MÖKKIKYLÄT Mielahti ja Perhepuisto

Mielahden mökkikylä sijaitsee kalaisan ja kirkasvetisen Jämijärven rannalla. Mökkialueella on oma yhteinen viihtyisä hiekkainen uimaranta, missä mahdollista pelata eri rantapelejä, ottaa aurinkoa tai pulahtaa laiturilta uimaan. Rannassa myös mökkien veneille oma paikkansa. Jämikeskukseen matkaa n. 3 km.

Perhepuiston mökkikylässä on mahdollisuus ottaa aurinkoa hiekalla ja välillä nauttia uimisesta. Perhepuisto sijaitsee aivan Jämikeskuksen tuntumassa lähellä Hotelli Jämiä.


Jämijärvi on aktiivisen harrastajan ja lomailijan ykköspaikka. Hämeenkankaan ainutlaatuinen luonto ja  kunnan sijainti kolmen kaupungin sylissä hemmottelevat vapaa-ajan viettäjää. Jämijärven ylpeydenaihe, Jämi, on luontoäidin lahja liikkuvalle ihmiselle.

* Uudet Hämeenkankaan kartat on saatavissa Luontoon.fi -sivuilta.
 Tässä linkit karttoihin: kesä ja talvi.

Talvella Jämillä on hyvin hoidetut hiihtoladut ja oivat mahdollisuudet kokeilla mm. lumikenkäkävelyä, moottorikelkkasafaria, talvi Golffia tai ajella koiravaljakoilla. Jämikeskuksessa sijaitsevassa hiihtotunnelissa voi hiihtää ympäri vuoden.

Kesän lempeät vedet ja puhtaat tuulet kutsuvat sinut uimaan, soutelemaan tai kalastamaan kirkasvetiseen Jämijärveen tai sitten vain nautit auringosta hiekkarannalla. Leppoisissa mäntymetsissä suunnistetaan, ratsastetaan, lenkkeillään tai vain nautitaan kauniista luonnosta. Avarien harjumaisemien kymmenet kodat ja laavut tarjoavat paikan levähtää, vaikkapa marjastamisen ja sienestämisen lomassa.

Jämijärvellä voi luvalla kulkea pää pilvissä, sen mahdollisuuden takaavat ilmailijat, jotka lentävät taivaalla ja hyppäävät laskuvarjoilla.

Ympäristö:

Jämijärvellä on runsaasti erilaista nähtävää. Jämijärvellä on paljon erilaisia luontokohteita, mutta myös patsaita, monumentteja ja museoita kaksi kappaletta, kotiseutumuseo ja ilmailumuseo. Seitsemisen kansallispuisto hyvin merkittyine reitteineen on oiva kohde päiväretkeilyyn ja muutaman päivän vaelluksiin.

Ikaalisissa vain 20 min ajomatka päässä sijaitsee Ikaalisten Kylpylä. Trooppisen allasosaston lämmössä kesää kestää ympäri vuoden ilman ja veden lämpötilan ollessa aina +30 °C. Kylpylä tarjoaa iloa ja riemua perheen pienimmille ja aikuisillekin. Ti-Ti Nallen Talo sijaitsee kylpylän lähistöllä. Siellä perheen pienimät pääsevät tutustumaan Ti-Ti Nallen Talon saloihin.

Yhteisty%F

Olet täällä: ETUSIVUMÖKKIKYLÄT